Ara:

Type: Forum Threads; Üyelerimiz: Admin

Ara: Arama işlemi Toplam 0.01 Saniye sürmüştür.

  1. Cuma mesajları

    Başlatan Admin, 10.August.2019 23:43
    cuma mesajları
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 58
    Son Mesaj : 16.August.2019 17:49
    Son yazan redyellow  son yazılan Mesajı göster
  2. Kurban bayramınız mübarek olsun!

    Başlatan Admin, 10.August.2019 13:34
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 60
    Son Mesaj : 15.August.2019 14:49
    Son yazan redyellow  son yazılan Mesajı göster
  3. Kurban nedir?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 50
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:36
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  4. Kurban ibadetinin dinen hükmü nedir?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 42
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:35
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  5. Kurbanın dinî dayanağı nedir?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:34
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 37
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:34
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  6. Kimler kurban kesmekle mükelleftir?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 35
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:31
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  7. Borçlunun kurban kesmesi gerekir mi?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:30
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 35
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:30
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  8. Yolcunun/seferî olanın kurban kesmesi gerekir mi?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 33
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:27
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  9. Akika kurbanı nedir?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:24
    akika kurbanı kesmek, akika kurbanı nedir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 34
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:24
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  10. Ölmüş kişi için kurban kesilebilir mi?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 32
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:22
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  11. Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:21
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 29
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:21
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  12. Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:19
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:19
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  13. Taksitle kurban alınabilir mi?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:18
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 20
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:15
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:11
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  14. Kurbanı kadınlar kesebilir mi?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:09
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:08
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:07
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  15. Kurban keserken besmele çekilmesinin hükmü nedir?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:05
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  16. Kurban kesimi sırasında hangi dualar okunabilir?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:04
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  17. Cünüp erkek kurban kesebilir mi?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 16:03
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    Son Mesaj : 04.August.2019 16:03
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  18. Abdestsiz olarak kurban kesilebilir mi?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 15:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 04.August.2019 15:59
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  19. Kurban kanı alına sürülebilir mi?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 15:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    Son Mesaj : 04.August.2019 15:58
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
  20. Kurban kestikten sonra namaz kılmak gerekir mi?

    Başlatan Admin, 04.August.2019 15:57
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 04.August.2019 15:57
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16
    Son Mesaj : 04.August.2019 15:56
    Son yazan Admin  son yazılan Mesajı göster
Toplam 289 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 12 Sayfadan 1 2 3 4